divendres, 22 de maig del 2020

TRAJECTORIES PROFESSIONALS: Amb Mapi Pastor.


Entrevista amb Mapi Pastor, Economista especialitzada en comerç exterior, sempre li han agradat els idiomes, després de treballar en la seua professió es va adonar que volia altra cosa, va deixar el treball i decidir estudiar una oposició, li donava molta seguretat el tindre idiomes ja que açò sempre diferenciava el seu currícums de altres i li havia oferit moltes oportunitats laborals.
En al entrevista ens conta com organitzar-se per estudiar i d’on va traure la motivació necessària, va obtindre el ser fruit aprovant a la primera.
Mapi es maquinista del metro des de fa 10 anys, li agrada el seu treball i troba    que actualment s'ajusta al que necessita, no obstant continua formant-se per deixar obertes més portes en la seua empresa.
Mapi ens recomana, lluitar pel que volem, estar oberts a les oportunitats que se’ns presente i ressalta la importància que ha tingut en la seua vida el fet de tindre idiomes i de prendre decisions i de seguir formant-se per deixar portes obertes...
Moltes gràcies Per la teua disponibilitat i per compartir amb nosaltres la teua experiència.

Aquesta entrevista vos pot servir per vore com de vegades les nostres trajectòries van variant respecte al que pensem en un moment determinat, també per valorar les portes obrin els idiomes i per a aquelles persones que es plantegeu opositar per que vos agrada una professió que així ho requerix ( com policia).